Lunch op kantoor

Een goede maar vooral lekkere lunch op kantoor, dat gunnen wij iedereen. Naast vers belegde broodjes en verschillende producten in de winkel, verzorgt Wegewijs bedrijfscatering op kantoor in Amsterdam en omgeving.

Nu vrijblijvend een proeflunch bestellen

Lunch op kantoor

Wegewijs beschikt over een breed assortiment voor een dagelijks verse en gevarieerde bedrijfslunch. Speciale wensen of voorkeuren? Onze bedrijfslunch wordt op maat en naar uw smaak samengesteld. Het grote assortiment maakt variëren gemakkelijk. Daarbij werken we samen met de beste Amsterdamse warme bakker, om u een zo compleet mogelijke lunch aan te bieden. Wilt u de volgende keer net iets anders? Dat kan! Wij passen de lunch met plezier aan.

Voor 12 uur bezorgd

Bij Wegewijs willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij zorgen ervoor dat de lunch vóór 12 uur bij uw bedrijf bezorgd is. Wij doen dit dagelijks, meerdere malen per week of wekelijks. Mocht u de voorkeur hebben om het zelf af te halen in onze winkel? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen dat het voor u klaarstaat.

Ambachtelijke en duurzame producten

Wegewijs werkt samen met lokale, duurzame, biologische en ambachtelijke producenten. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg. Wij hebben producten met weinig E-nummers of kunstmatige stoffen en gebruiken alleen onbespoten vlees. Hierdoor kunnen wij dagelijks de beste lunch op tafel zetten.

Proeflunch bestellen


U kunt vrijblijvend een proeflunch bij Wegewijs bestellen. Wij stellen voor u een lunch samen met producten uit onze winkel, zoals: salades, vleeswaren en diverse kazen. Daarnaast zullen wij ook een selectie broden van onze bakker toevoegen. Dit komen wij graag langsbrengen op locatie. Zo kunnen wij zien wie u bent, en ziet u wie wij zijn.

Laat het ons weten

Bij Wegewijs zoeken wij altijd naar vernieuwing. Bent u op zoek naar een product, maar kunt u dit niet in ons assortiment vinden? Laat het ons weten. Wij staan er altijd voor open om nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen.